200 gram salt/skind

ny

(914 varer)


50,00 kr

excl moms 40,00 kr

200 gram saltristede spanske valencia mandler. Mandlerne er med skind

200 gram saltristede spanske valencia mandler. Mandlerne er med skind.

Disse spanske mandler er særlige og giver dig en koncentreret og intensiv gourmetnydelse. Prøv også de andre smagsfulde varianter.

Spanske mandler er generelt mere søde og sprøde og når vi så 
saltrister dem på denne måde, er vi tæt på det fuldkomne.

Brug dem som en god snack, som tilbehør til oste og i salaten...

Saltristede valencia mandler. Ristet og saltet "by hand" . Du smager klart forskellen på vores mandler og andre gode spanske mandler. Disse saltristede mandler er lidt mere sprøde end de fleste andre og smager fantastiske som snack, i salaten og i kødretter.

 Er saltmandler sunde...

NÆRINGSVÆRDI AF 100 G
Energi 575 kcal.
Protein 20 gr..
Total Fat 53,5 gr..
Hvilket 4.2 gr.. AGS
36,6 gr.. AGM
10,0 gr.. AGP
Skjules. Carbon 3,5 gr..
Kalium 690 mg.
Calcium 270 mg.
Magnesium 258 mg.
Fosfor 510 mg.
Jern 6.3 mg.
B1-vitamin 0,45 mg.
Vitamin B2 0,67 mg.
Vitamin E 20 mg.
værdier ca.

Mandler anbefales på grund af de mange sunde næringsværdier. Til forebyggelse af hjertesygdomme.Mandler har høj energi-værdi og lavt sukkerindhold. Giver en stor mængde af E-vitamin, og så er de antioxidanter.

Bittermandler:

Bittermandler vokser på de søde mandeltræer. De er en slags snyltere og forekommer, når den søde mandelblomst bliver bestøvet af en vild mandel eller et vildskud. Bittermandler indeholder amygdalin, som er et glykosid, der omdannes til blandt andet den giftige blåsyre. Der sker ikkenoget ved at spien en enkel, men det er alligevel en god idè , at spytte en bittermandle ud. Du kan ikke se på en mandel , at det er en bittermandel.

VIDSTE DU...
at spanske VALENCIA MANDLER er ekstra saftige og fyldt med gode olier og mineraler, der er sunde for din krop? De fleste (80%) mandler i handlen kommer fra Californien og er langt mere tørre og smagsløse.

Mandler hører til i gruppen af "Superfoods", dvs. fødevarer med et særlig højt indhold af næringsstoffer, som giver mange sundhedsfremmende effekter, selv fra bare en lille mængde af fødevaren.

En håndfuld mandler (ca. 30 g) tilfører din krop flavonoider (antioxidanter), er en fremragende kilde til E-vitamin og magnesium og indeholder både protein og fibre. Desuden indeholder mandler enkeltumættede fedtsyrer og kalium, kalk, fosfor og jern.

Og hvad betyder det så for dig?

1: Øger din fedtforbrænding
Mandler er rige på B6-vitaminer som sætter fedt- og sukkerforbrændingen i vejret og forbedrer din evne til at forbrænde kulhydrater. Desuden indeholder mandler en god portion fibre og proteiner, der giver dig en god mæthedsfornemmelse, så du ikke så let kommer til at overspise.

2: Udsætter din huds ældningstegn
Mandler er propfyldte med bioflavonoider - en gruppe stærke naturlige antioxidanter, som hjælper din krop med at bekæmpe de skadelige frie radikaler.
E-vitamin er en vigtig fedt-opløselige antioxidant og er særlig effektiv til at beskytte cellemembranerne omkring dine hudceller mod beskadigelse fra de frie radikaler og det udsætter din huds ældningstegn.

3: Holder din hjerne i form
Mandler er rige på E-vitamin, et stærkt antioxidant, som både er hjernen og hjertets ven pga. vitaminets gavnlige effekt på hjernens funktionsdygtighed.

4: Beskytter dig mod hjertekarsygdomme
Mandler er fulde af enkeltumættede fedtsyrer, som er i stand til at nedsætte dit blods indhold af det hjerteskadelige LDL-kolesterol (det onde) samt mindske åreforkalkning. Desuden fremmer E-vitaminets gavnlige effekt immunforsvaret hos ældre og nedsætter risikoen for kræft.

Spis mandler og få det bedre!