vision

Almondeli.dk - tilbyder unikke produkter, med en god smag,  historie og en stolt tradition. 

Vi finder unikke spanske produkter, der ofte  er avlede af samme familie gennem mange år og vi deltager i udviklingen af produkterne.

Vi kan derfor med stolthed fortælle den sande historie om vores produkter.
Der arbejdes målrettet  på forædling uden at miste respekten for de landbrugsfaglige traditioner. Vores primære forretningsområde handler om mandler og tapas produkter. Vi tænker og udvikler dette område til perfektion og tilbyder derfor et stort engagement i et godt samarbejde.

Vores produkter markerer sig i markedet og giver din butik dèt særpræg der er med til at gøre en afgørende forskel. 

Med vores serie af håndmalet spansk keramik og vores paella udstyr kan vores gourmet produkter endda anrettes og serveres så autentisk at en særlig stemning opstår.

Husk vi skaber resultater i øjenhøjde, gennem planlagt indsats og engagement.

Almondeli giver muligheder, der griber ind i fremtiden, med visionære veje til en bedre forretning for både butikken og butikkens kunder.

Vores mandler høstes i august/september/oktober og opbevares indtil de behandles videre,  
enten som saltristede mandler, brændte mandler eller anden forædling.

Vi arbejder over hele Spanien, og kender forskellen på godt håndværk med engagement og ligegyldig masseproduktion.

Vi tilstræber at forædle vores produktion til perfektion.  Du vil opleve at vores mandler har deres egen smag, deres egen sprødhed og deres helt egen måde, at gøre opmærksom på dem selv. Processen er udviklet gennem årene og fremstår idag unikt på markedet.

Derfor bør din forretning også indeholde vores mandler i sortimentet.

Vi tilbyder vores mandler i Almondeli design eller som private label. 

Kontakt Peter Kristensen for yderligere information.

Vi dyrker og forædler flere sorter og prøver hele tiden på at udvikle spændende smagskombinationer
Sortimentet indeholder flere varianter af saltristede spanske valencia mandlerflere typer chokolademandlerkakaomandler
og ikke mindst vores hjemmelavede brændte mandler, som tilbydes i mange smagsvarianter.

At mandlerne har en helt særlig placering i vores forretning er klart for enhver. Vores sortiment er løbende tilført nye spændende autentisk spanske produkter og håndværk. Vi har mange spændende gourmet produkter som alle er unikke med sin smag og oprindelse. Vi samarbejder med vores samarbejdspartnere, som alle har det til fælles , at de deltager i alle processer fra mark til færdigt produkt. Det giver en helt særlig indsigt i muligheder og god smag. Vores olivenproducent har udviklet sin egen modningsproces der er unik, vores peber/marmelade producent er 3. generation af en familie, der dyrker og forædler en perlerække af grøntsager og frugter. Processerne er ædle og smagen er unik. Derudover har vi en bred og spændende serie af håndmalet spansk keramik, som smukt løfter ethvert bord og altid skaber dejlig stemning og god energi.